Over ons

Voor al uw wensen in natuursteen. Te denken aan keramiek, marmer, graniet, composiet, hardsteen en nog vele andere soorten natuursteen. Bent u op zoek naar een partner voor restauratiewerkzaamheden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor alle bouwmaterialen zijn wij uw partner, met onze eigen fabriek bewerken wij ons natuursteen van groot blok tot eindproduct met onder andere onze blokzaag, polijstmachines en CNC aangestuurde zaagtafels.

Verheugd zijn wij dan ook u te kunnen berichten dat vanaf 1 april 2011 Boucher Natuursteen overgegaan is naar Jan Reek natuursteen te Hoorn. Vanaf nu lopen alle contacten via Jan Reek natuursteen www.janreek.nl 

U bent van harte welkom in Hoorn, ca. 17 minuten rijden vanuit Purmerend. Buiten een bezoek aan onze toonzaal in Hoorn is het ook mogelijk dat wij u thuis bezoeken.

Jan Reek natuursteen is een bedrijf wat een historie heeft vanaf 1893. Het is een gedegen, vakkundig natuursteenbedrijf wat in 1993 het predikaat “hofleverancier bij Koninklijke beschikking “ heeft mogen ontvangen. Voor u als klant is het dan ook belangrijk om te weten dat garantie, service e.d. bij Jan Reek Natuursteen gewaarborgd is.

Wij willen u namens Rob en Vic Boucher danken voor het vertrouwen wat u in hen heeft gehad en hopen dat u hetzelfde vertrouwen geeft aan Jan Reek natuursteen.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons